2019. január
h k s c p s v
« dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Tűzoltók focikupája: II. helyezés :)

Rekordszámú nevezés mellett az ország egyik legmodernebb sport- és rendezvényközpontjában, a Veszprém Arénában mérték össze tudásukat a megye tűzoltó labdarúgó csapatai, a VI. Veszprém Megyei Futballkupán. A több éves hagyományokra visszatekintő kezdeményezés célja, hogy a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába tartozó sportkedvelők szervezett keretek között mérjék össze játéktudásukat.
A labdarúgó tornát Rauch József tű. alezredes, a veszprémi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője nyitotta meg, aki balesetmentes sportolást és sportszerű küzdelmet kívánt a megjelent tűzoltóknak. Ezután rögtön meg is kezdődtek az összecsapások, amelyek reggeltől egészen délutánig folyamatosan zajlottak. A körmérkőzések során minden csapat játszott minden ellenféllel, majd az öttagú csoportok legjobb két gárdája továbbjutott a torna egyenes kieséses szakaszába. Az erőviszonyok már egészen korán körvonalazódni látszottak, a későbbi dobogósok mérkőzéseik során rendre felülkerekedtek aktuális ellenfelükön, de azért a végére maradtak még izgalmak.

2018-ban az első helyen badacsonytomaji hivatásos tűzoltó-parancsnokság csapata, második helyen a sümegi önkormányzati tűzoltó-parancsnokság gárdája, harmadik helyen pedig a veszprémi hivatásos tűzoltó-parancsnokság alakulata végzett.

A versenyt Dányi Béla tű. dandártábornok, megyei igazgató zárta, aki beszédében örömét fejezte ki a színvonalas verseny miatt, ezt követően átadta a legjobbaknak járó kupákat és okleveleket. A torna során a legjobb játékosnak a badacsonytomaji csapat játékosát, Kiss Mártont, míg a legjobb kapusnak a sümegiek hálóőrét, Piszter Csabát választották. A gólkirályi címet Bognár Csaba a veszprémi csapat játékosa érdemelte ki.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Visitorcounter